web analytics
Gå till innehåll

Sommarlängtan

 

Det är sommar och solens strålar har hittat till Borgholm. Helt underbart. Med sommaren så kommer alla turister hit. Många av dom tror dom äger gator och cykelstigar. Kom gåendes på gångstigen och ser en cyklist komma...på gångstigen. Jag gick kvar och när han närmade sig så mötte jag hans blick. Snacka om att han såg sur ut. Surare blev han när han fick cykla runt mig istället för att jag flyttade på mig. Han vräkte av sig något surt och jag svarade lugnt: jajaja

Vi planerar in en semester till Gotland. Har två små barnbarn där som jag äntligen ska få träffa. Alizia blev ju en stolt storasyster för en månad sen 😍 Jag ska INTE bli som turisten jag mötte ☺

Jag ska besöka domkyrkan i Visby när jag är där. Den är så fin. Ska tända ett ljus för min pappa och Carina. Samt för andra i släkten som gått vidare till andra sidan.

Förhoppningsvis så kan jag äntligen få träffa en vän som jag lärt känna över internet. Vi läste varandras bloggar och har varandra på Facebook. Vi har dock aldrig träffats men nu flera år efter vår första kontakt så blir det kanske av. Jag hoppas allt går som planerat. Jag ser verkligen fram emot en resa till Gotland ❤

Ja...så hur går min terapi då? Jo den går bra. Är lite jobbig och tung ibland bara för man kommer i kontakt med minnen och känslor som man så länge har hållit borta. Men jag har en mycket bra terapeut. Det gör mycket.

I hemuppgifter får jag att lyssna på det vi har pratat om. Sessionerna spelas in. Sedan får jag små övningar som jag ska lyssna på. Just nu har jag lugnande andning och styr din uppmärksamhet. Gudarna ska veta att det är hård träning bara det. Tankarna flyger iväg överallt så fast det är en liten övning så blir den stor att göra. Men det är skönt dom gånger man faktiskt kan slappna av.

Jag har gått 4 veckor redan. Ska gå 4 veckor till sen har terapeuten semester i 4 veckor så då ska jag öva och repetera det vi har gått igenom och sedan träffas vi igen.

Häromdagen så sjönk jag ner lite och tänkte att jag måste skratta lite. Mia Skärringer är ju en rolig komiker som vågar ta för sig på scenen. En ny show med henne kom upp på Netflix så tänkte jag skulle se den. 10 minuter in i showen flög jag 19 år tillbaka i tiden. Helt plötsligt så befann jag mig i min trerumslägenhet i Eslöv. Mina tre äldste barn var inte så gamla. Jag hade träffat en ny man som jag kände obehag för men som ändå fick mig att stanna kvar. Av rädsla. År 2001 kommer jag aldrig att glömma. Inte år 2002 i heller. Det som hände då är något som jag bland annat bearbetar.

Där ljög jag lite. Förlåt. Jag kommer inte ihåg allt som hände 2001 och 2002. En del minns jag men en del är förträngt. Vissa saker kommer till mig när jag som minst anar det. Flashbacks kommer och går. Likaså alla drömmar om nätterna!

För att förstå varför jag har gjort misstag efter misstag gällande män så får jag backa bandet till jag var barn. Helvetet började då. Den första tegelstenen börjades att läggas då till den höga mur som jag bor inom idag. Denna mur ska tegelsten för tegelsten tas bort...sakta men säkert.

Ha det gott och sköt om er ❤

Bilderna nedan är på Visbys domkyrka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.