web analytics
Gå till innehåll

Stor handling i Ullared

Ojojoj...vilken helg! Vi åkte till Ullared och handlade loss. Sprang in tre gånger och handlade och vi hade två kundvagnar med oss in. Det blev en hel del julklappar och även jackor och vinter overaller till barnen. Det är rätt så stort i butiken och mycket folk men det var inga köer varken in eller i kassorna. Så skönt. Det blev lite kläder både till mig och Fredrik med. Nya garderober är inte helt fel att införskaffa ibland.

Några foton kan jag inte komma med tyvärr då det mesta var julklappar. Det kommer när paketen har öppnats 😉

Idag har jag varit halv vägs till Skåne. Har varit på möte och sedan träffade jag min stora son. Så roligt att se honom igen. Det märks att barnen börjar bli stora. Han är ju dessutom vuxen med. Tiden har verkligen sprungit iväg.

Jag och stora dottern har suttit och slagit in julklappar hela kvällen. Dottern skrev på etiketterna och jag slog in med papper och tejp. Det går lite fortare då. Nu sitter jag här och skriver. Barnen är lagda och jag tar det bara lugnt. Är trött faktiskt efter helgens bravader.

Jag har fått en ny följare till min blogg. Jag hälsar dig välkommen 🙂 Roligt med nya följare faktiskt. Hoppas du kommer och trivas här i min lilla vrå.

Såg ni Kalla Fakta för någon dag sedan? Ni som gjorde det såg det som hände på djurparken Zoo. Så fruktansvärt. Hur kan de få lov att göra så som de gjorde? Nu har ju tydligen djurparkschefen fått gå. Tyvärr så är det ju inte henne de ska göra sig av med egentligen. Hon gjorde det hon blev tillsagd om. Den som skulle gå är den som har det yttersta ansvaret. Han eller hon ska inte påstå att den inte visste något.

Idag läste jag om Anna 100 år som vägras äldreboende. Hur är det bara möjligt? Hennes kropp är slut säger hon och hon känner sig otrygg men kommunen anser att hon är pigg och klarar sig själv. Ja vad ska man säga? Vad finns det att säga? Borde inte en människa som ska bli 101 år få känna sig trygg i sin bostad?

Ibland så blir man bara så trött på samhällets regler.

Ha en fin kväll!

Intressant?

1 reaktion på ”Stor handling i Ullared

  1. Linda

    Å, Ullared. Så himla bra och så himla roligt att spendera en dag där. Jag, Elin med en kompis, Oscar och min syster ska dit den tredje november. Längtar!! Vinterkläder och julklappar är viktigast att köpa då, men det ska även handlas annat 😉
    Jadu, är man inte tillräckligt sjuk, hjälplös eller vad man nu ska kalla det så kan det vara svårt att komma in på ett äldreboende. Fast man är 100. Det är inte klokt, tycker jag. Även om man är frisk och allt det där så kan man väl få lite hjälp när man har levat i hundra år. Jag jobbar ju på ett äldreboende. Det är ju jätteviktigt att de gamla gör vad de kan själva (jag brukar säga till dem som förstår att det är inte roligt att vara i beroendeställning i allt) men är man lite gammal och lite skruttig så får vi som personal också känna av situationen.
    Kram Linda

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: