Gå till innehåll

Underbar födelsedag

Dagarna springer iväg och det gör egentligen inte så mycket för då går vi snart över till vår. Jag är ingen vintermänniska!

Jag fyllde år i lördags och blev ordentligt uppvakta. Av presenterna att döma så kunde man tro att jag fyllde 50 år men jag blev bara 47 🙂

Blommor fick jag. Jättefina sådana både av barn med respektive och från Jonatans föräldrar. Så gulligt! Halsband med sju hjärtan i som står för mina barn: Ett hjärta för varje barn jag har fått. Jättefint. Det fick jag av Stéphanie och Jonatan. Sedan fick jag 500 kr som de strök under med att det enbart skulle gå till mig 🙂 Sedan busade dom till det med att köpa ett paket med kondomer. Som jag sa så är det lite sent ute hahahaha... Sedan fick jag vin av Fredrik som vi kan ha till en ostbricka en dag.

Jag fick ett halsband till där det står Älskad mamma, farmor och mormor fick jag var barn och barnbarn. Supersött. Personliga smycken går rakt in i hjärtat på mig.

Fredrik kom med två paket 🙂 En fotoskrivare som jag har velat ha länge. I det andra låg det tillbehör till den. Jag blev så glad.

Vi åt kycklingsfilé med ris till middag och sedan fikade vi på en hemmagjord tårta som Beatrice hade gjort. Under fikat så kom Robin med sin present och jag trodde faktiskt att han skämtade. In kommer han med en 55" TV. Jag blev lite chockad och frågade om och om igen om han verkligen hade köpt en TV...och svaret stod ju framför mig. På den blir det The Sound Of Music på en dag 🙂

Ja jag blev verkligen uppvaktad. Saknade bara min äldsta son med familj men han ringde och det gjorde Angelica med.

Jag blev verkligen bortskämd och jag fick rent för dyra saker men jag blev otroligt glad och jag uppskattar det verkligen.

Igår kom min äldsta dotters bästa kompis hit med en bukett blommor och nötter till mig. Hon är bara för go. Hon är som en extra dotter för mig. En mysig tjej som alltid är välkommen hem till oss. Här har hon gått som ett barn i huset sedan vi flyttade hit för 14 år sedan 🙂

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka värma upp mina ömma leder.- Denna kyla är inte bra för min kropp precis. Kram på er!

Födelsedag
Födelsedag
Födelsedag
Födelsedag
Födelsedag

57 reaktioner på ”Underbar födelsedag

 1. Joy

  Grattis i efterskott! Det låter som en riktigt härlig födelsedag med fina presenter. Sound of music är ju så himla bra! Kram!

  Svara
 2. Hanna

  Låter som du fick en födelsedag precis som du ville ha den. Så härligt. Jag älskar också personliga smycken med en tanke bakom. Känns extra fint o bära det då.

  Svara
 3. Sara

  Grattis i efterskott, så omtänksamma och härliga människor du har runt dig. Du är kanske inte rik om man räknar pengar men i kärlek har du mer kapital än många andra.

  Läste ditt tidigare inlägg.
  Det är helt sjukt vad man kan stå ut med. Att man stannar tänker jag kanske inte alltid handlar om hur mycket man nedvärderar sig själv till sist, tänker att det även kan vara en rädsla för att vara ensam, jag vet vad jag har men inte vad jag får och så den ursäkt som gör mig sjukt irriterad: ”Jag stannar för barnens skull, det är ju ändå deras pappa”. Alla de ursäkterna är kanske hållbara för stunden och inför en själv men de blir lätt genomskinliga framför andra. Jag är glad att du tog dig ifrån mannen du beskriver i inlägget❤️

  Svara
  1. Lisa

   Tack så mycket <3 Ja jag är otroligt rik!

   Ja det finns många olika människor i vår herres hage. <3

   Svara
 4. Jennysvardag

  Så fina födelsedagspresenter du fick av dina barn och din man. Personliga smycken och presenter är ju så roliga att få. Så roligt att du fick en tv i present med

  Svara
 5. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

  Tror kom kommentar försvann så skriver igen :D.

  Först och främst STORT grattis. Sedan så himla roligt att du blev så där firad nu, tänk då bara när du fyller 50 :D. Lär nog bli ett superstort kalas då :).
  Tycker det är jättefint att du har så nära kontakt med din dotters barndomsvän, så till den grad att du ser henne som extra barn. Vilket intryck du måste gjort i hennes liv med 🙂

  Svara
 6. Sarah

  Jag är inte heller någon vintermänniska för jag gillar värmen 🙂 Du fick väldigt mycket presenter så man kunde ju tro att du fyllde något jämt 🙂

  Svara
 7. Johanna

  Åååh grattis i efterskott! Vad mycket fint du verkar fått. Varje gång jag ger min mamma smycken ligger dem bara där och skräpar, haha. Hoppas allt kommer till användning. Dock kanske kondomerna var lite sent tänkt;) Kramar!

  Svara
 8. Sandra

  Vilken underbar födelsedag, måste vara underbart med en så stor familj ❤
  Underbara gåvor ❤

  Ja fy, här känns också lederna i kroppen ❤

  Svara
 9. Emelie

  Håller med dig, det får gärna gå snabbt nu för jag vill inget annat än att våren ska komma! 😊 vilket fint födelsefirande, jag personligen ÄSLKAR orkidéer 😍

  Svara
 10. Annica

  Grattis i efterskott! Och vilka underbara, personliga, presenter du fått! Det är alltid kul att få - men roligast är nog ändå att samlas hela familjen, hela gänget och bara få vara med varandra.. 🙂

  Svara
 11. Lexochlogan

  Grattis i efterskott, vad kul att bli ordentligt uppvaktad, det är inte sakerna isig slla gånger utan bara tanken att alla vill uppvakta en. Wow en tv det var inte fy skam

  Svara
 12. Jenny

  WOW... grattis i efterskott och vilka fantastiska presenter du fick!!
  Nu ser jag fram emot till att mina barn ska bli äldre så de kan uppvakta mig de med... hahaha!!!
  Efter alla år med paketångest så kan de få känna av det de med... haha!!!

  Förstår att din födelsedag blev helt som du önskat!!! Familjen där och uppvaktad mer kunde du ju knappast ha blivit!!

  Kram kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: