Gå till innehåll

Underbar helg med fina vänner på Grimsnäs herrgård

Dagarna springer iväg. Redan mitt i veckan. Har landat efter händelserna i helgen. Fredrik har fyllt 50 år och det firade två av våra bästa vänner med en övernattning på Grimsnäs herrgård som ligger i Småland. Jag har tur som är gift med Fredrik för jag fick följa med 😉

Helt underbart ställe. Så fridfullt och gemytligt. Underbar natur, ägaren var supertrevlig. Maten var gudomligt god.  Det var längesedan som jag åt så god mat!

Vi hade så trevligt med dessa två fina vänner. Tänk att bara kunna sitta ner och ta det lugnt och prata utan att bli störd av något. Fredrik visste inte om att vi skulle till Grimsnäs herrgård. Han trodde att vi skulle hem till Laila och Christer och vara där över  natten. Men ack så fel han hade. Laila och Christer planerade detta i hemlighet. Jag fick veta och mina döttrar visste. Det var rätt så roligt och se hans min när han förstod att vi skulle övernatta på denna herrgård. När han fick nyckeln i sin hand så trodde han att det var dags för tipsrunda hahaha.

Vädret var blandat med regn och sol. Vi kunde ta en promenad i skogen intill och få njuta av det vackra vädret samt denna underbara natur. Jag hade kunnat bo där på heltid!

Jag kan verkligen rekommendera detta ställe. Jag kommer åka hit fler gånger. Läs mer om stället här

Nedan ser ni lite bilder från helgen. 

Laila och Christer hade tänkt på allt. De hade till och med med sig picknicksmat som vi satt och åt uppe i allrummet på herrgården. Regnet slog mot rutorna så det blev att sitta inomhus. Men det var mysigt.
Maten var som sagt hur god som helst. Jättefint upplagt och maten var utomordentligt fint kryddad.
Här är huset som vi bodde i. Det var flera rum men vi var dom enda som hyrde på ovanvåningen. Egen toalett fick man med.
Man kan även hyra en lokal här och ha sin fest på. Födelsedag eller bröllop. Eller varför inte bara en fest i allmänhet?! Blir man några stycken så är detta ställe perfekt för sammankomst.
Naturen runtomkring herrgården var helt underbar. Jag älskar djur och natur och här fick min själ lite lugn och ro. Man stannade upp och andades in den friska luften. Helt underbart!

Jag är så otroligt tacksam över denna helg som varit och det är Laila och Christers förtjänst. Det händer inte så ofta som jag och Fredrik kan åka iväg själva och sedan få kunna dela dessa dagarna tillsammans med fina vänner är ett stort plus. Tack underbara ni för dessa dagarna <3

6 reaktioner på ”Underbar helg med fina vänner på Grimsnäs herrgård

 1. Åke Löthman

  Vet precis hur dessa två människor är. Har känt Christer i över 20 år. Glad för er skull att ni har dessa två som vänner.

  Svara
  1. Lisa

   Tack för en underbar helg. Det var både roligt och trevligt. Kommer och bevara denna helg i hjärtat <3

   Svara
 2. Christer och Laila Ihregren

  Visst hade vi en underbar helg, tyvärr var väl inte vädret direkt på vår sida. Men det blev som vi hoppats på. Få umgås på ett fantastiskt ställe. Kan bara hålla med om maten, det bästa jag har ätit någon gång utanför hemmet. Sune är en fantastisk människa på alla sätt. Sist men inte minst, vi hade det precis lika skönt vi. Tack för att ni kom.

  Svara
  1. Lisa

   Nej vädret kunde varit bättre men för mig gjorde det inget. Vi fick lite av allt 🙂
   Vi kunde ta en promenad i den vackra omgivningen. Tack än en gång för dessa dagarna. De var helt underbara <3

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: