web analytics
Gå till innehåll

Underbara dagar

Vad jag har varit dålig på att skriva blogg den senaste tiden. Man kan tro att inget roligt har hänt men det har hänt massor. Jag, Fredrik och Pontus tog med oss Nellie och Sebastian till Göteborg till Beatrice. Gick in på Liseberg och gjorde av med pengar haha. Vi åkte karuseller, åt mat och glass. Nellie den stackaren var åksjuk efter bilfärden men det gick bra ändå. Det var en rolig dag.

Vi stannade i Göteborg några dagar och på väg hem hade vi med oss Beatrice. Hon har semester nu i några veckor.

häromdagen fick vi lite egentid med Wilja. Vi fikade i stan och åkte upp till Dollarstore efteråt så hon kunde få välja lite av allt godis dom har. Det var ju ändå fredag.

Idag efter min terapi så åkte jag med mina döttrar i bilen. Ja jag visste inte om vart vi skulle för det skulle bli en överraskning. Med ögonbindel satte jag mig i bilen och åkte några timmar. Det var ett litet inträde på plats sa flickorna. Det var ett ställe jag ville till sa dom men jag hade aldrig varit där.

Väl framme stiger vi ut ur bilen. Min dotter tittar upp mot ett fönster. Jag tittar efter pch jag ser bara en gardin fladdra till. Vi gick bort mot porten och såg en lapp sitta på fönstret.

Där förstod jag vart vi var. Vi var hos finaste Helen i Hörby♥️ Ja jag har ju aldrig varit där hon bor nu då hon har flyttat. Vilken fin överraskning!

Helen är en person jag aldrig kommer släppa. Hon är mitt hjärta. Vi är som natt och dag. Så olika men ändå så klaffar vi så bra! Ett liv utan Helén är som luft utan syre!

Nu bär färden mot Kalmar igen och jag får förhoppningsvis träffa Robin med familj ikväll. Dom åker snart på semester. Hoppas dom får roligt!

Jag hoppas ni alla har haft en underbar dag idag. Önskar er en fin kväll. Kram kram ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.