web analytics
Gå till innehåll

Uppe innan tuppen

Ställde väckarklockan på 04:00 och väckte mina tvillingar. De är just nu på väg till Liseberg med fritidsgården på skolan. Deras buss gick vid 05:00 och kommer inte hel förrän runt 02:00 i natt. Jag hoppas de får det roligt.

Själv piggnade jag till rät så fort och har varit vaken sedan dess. Idag är det cruising i stan så vi ska ner och kika på de fina bilarna. Sen blir det väl en glass med. Vi har et som tradition att ta en glass nere vid Lenas glasskisosk 🙂

Jag hoppas på fint väder. Jag såg i vöerappen att det skulle bli upp till 22 grader varmt i Göteborg. Jag hoppas att det stämmer för Benjamin och Beatrice skull. Det är inget roligt att åka karuseller i ösregn precis.

Sitter just nu och lyssnar lite på musik och skriver lite. Det är rätt så skönt att gå upp tidigt ibland och ara lyssna på tystnaden. Det är inte ofta som det är rent tyst i vårt hem annars 🙂

Ni får ha en fin dag mina vänner.

4 reaktioner på ”Uppe innan tuppen

 1. Jenny

  Åh va roligt med Liseberg!!

  Jag minns mär vi åkte dit med vår fritidsgård, så mkt minnen!!!

  Hoppas twinsen har haft en fantastisk dag!!

  Kram kram

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja jag tror de har haft roligt. De kommer hem om några timmar 😊 De har haft tur med vädret med 😊

   Kram och

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: