web analytics
Gå till innehåll

Ur form

Jag känner mig lite ur form. Orken finns inte fullt ut och jag känner mig stundvis ledsen. Det händer en del hela tiden och under tiden allt händer så ska man klara av vardagen, men det är inte så lätt alltid. Man försöker och försöker och ibland så känns det inte tillräckligt. Jag går framåt men åker ändå bakåt känns det som ibland.

Saknaden efter min pappa är stor och den känslan ska man bära med sig ovanpå allt. Det är inte så lätt. Det har gått ett år och jag trodde att det skulle bli enklare att ta sorgen och jag trodde  i min enfald att det skulle bli lättare, men det har inte blivit det. Jo ibland men vissa tillfällen så är det extremt jobbigt.

Hade man bara haft sorgen att bearbeta så hade det varit en sak men det är så mycket annat med och det är inte lätt att hantera allt. Det finns många frågor som jag förmodligen aldrig kommer att få några svar på och de frågor man får svar på kommer ovissheten ändå att finnas.

Jag har lovat ett blogginlägg om Gotland så jag ska försöka få ihop ett. Förra rået var första gången som jag besökte Gotland och det var efter pappas bortgång. Jag älskade Visby från första stund och det var lugnt och skönt att vara där. Det var det även i år.

Det är så skönt och bara komma bort lite. Alla behöver det ibland. Vi gjorde inget speciellt på det sättet. Vi var på Kneippbyn och såg Pippi Långstrump med vänner. Barnen åkte karuseller och badade i vattenlandet. Vi körde runt och tittade lite på den vackra natur som Gotland har.

Första dagen vi var där så tältade vi. Det var inte så skönt men det gick. Jag är ingen tältmänniska och jag fick dessutom ont i min rygg i flera dagar efteråt. Jag kunde knappt gå, stå, sitta eller ligga.

Vi gick rundor inne i Visby och vi besökte några lekplatser så barnen fick leka av sig. En tur till domkyrkan i Visby blev det med. Vi tände några ljus där för nära och kära.

Det blev lite GoCart och lite shopping. Alla blev vi nöjda och vi fick ut vad vi ville av resan allihop. Nästa år vet jag inte om det blir Gotland, men Gotland ligger mig varmt om hjärtat och jag ser Visby som en stad som ger lugn i själen.

En kort sammanfattning av resan. Nu ska jag natta min kudde och försöka varva ner inombords. God natt och sov gott.

Intressant?

2 reaktioner på ”Ur form

 1. zoega59

  Förstår om du är trött, du verkar alltid ha en massa att göra.

  Jag har inga barn att bli trött av. Men jag brukar bli trött de mörka årstiderna när vi har mindre dagsljus.
  Det är bara att vila och ta en sak i taget

  mvh

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: