web analytics
Gå till innehåll

Vad gör myndigheterna?

Mannen som mördade Eva har tagit livet av sig. I häktet. Ja eller i gymmet rättare sagt där han var helt ensam. Nya starka bevis hade framkommit och de tillåter honom vara ensam i gymmet där han hänger sig i ett skosnöra. Hur är det bara möjligt att han fick vara ensam? Ska det inte finnas med någon i rummet där han befinner sig?

Det sorgliga i det hela är att Evas familj får inget riktigt avslut då det helt plötsligt inte finns någon mördare. De har bara misstankar och starka bevis men inget domslut. Mannen hade ett fläckfritt förflutet. I alla fall fram tills han styck-mördade Eva. Jag sitter här som ett frågetecken faktiskt. Hur kan man bara komma på att styck mörda någon?

Läs mer i Sveriges Radio

Jag sitter här själv och har precis fått i mig två toast med ost och skinka och en kopp kaffe.

Jag sitter faktiskt och tittar på TV4 Fakta. Den bästa kanalen på hela viasat boxen. Först handlade det om en kille i Danmark som blev mördare. Det gick utför i skolan och han hängde med ett gäng som drack och rökte. Han slog ner folk och blev anmäld till socialen men det var inte så mycket som hände trots flera anmälningar. När han var 15 så slog det över och han mördade en annan man. Tragiskt. En händelse som förmodligen aldrig hade hänt om han hade fått tillräckligt med stöd. Vilket socialen skulle ordna. I stället för att betala för ett familjehem så skickades han tillbaka till sin mamma där det var folk som drack. Smart! Eller NOT!

Nu är det världens adoptioner. Helt underbart att det finns människor som kan adoptera bort sitt barn till andra som inte kan få. Jag skulle aldrig kunna det men det är skönt att det finns dom som kan.

Nu ska jag dock börja plocka undan här hemma lite. Det behövs kan jag säga. Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: