web analytics
Gå till innehåll

Vår dörr kommer alltid att stå öppen

Barnen är något man som förälder har fått låna. Jag har 7 vackra barn som jag har fått äran att låna under min livstid. Jag är stolt över mina barn. De har gjort sina val i livet och några av de valen har kanske inte varit de bästa men de har lärt sig av sina misstag. Vuxit med dom och försökt att göra annorlunda i nästa steg.

Jag har barn med olika pappor. Många har trackat ner på mig för det men själv så har jag aldrig tänkt så mycket på det. Ja jag har barn med olika pappor men mina barn har växt upp som syskon. Det har funnits gånger som det varit kaos i syskonskaran men tillsammans så har vi nystat upp trasslet.

Det har bråkats och det har kramats. Sorg och glädje har korsat varadra men hur illa det än kan ha sett ut så har vi visat att det starkaste bandet går bara inte att brista. Vi finns där för varandra, stöttar, älskar och kramas.

Alla mina barn samt deras bättre hälft är alltid välkomna här. Dörren kommer för alltid att vara öppen. Vi stöttar när någon som mest behöver det. Min stora son har gjort flera val i sitt liv som inte alltid varit så bra och många har velat att jag ska förskjuta honom och stänga dörren. Varför? Han må ha gjort en massa som inte är bra men jag älskar honom över hela mitt hjärta och jag kommer för alltid att finnas där för honom. Jag slutar inte att vara mamma bara för att han har gjort misstag i sitt liv!

Han har börjat att betala av det han har gjort dåligt. Det är mer än vad många andra har gjort!

Saknad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: