web analytics
Gå till innehåll

Varit i kyrkan idag

Vilken härlig dag det har varit idag. Den började med att vi gick till kyrkan hela familjen. Stéphanie sjunger i tonmixen och de är jätteduktiga. De sjöng olika l¨tar och vi lyssnade på prästens ord. Det var inte så mycket folk i kyrkan idag som det brukar vara. Låter som vi alltid är där men det är vi inte. Bara när någon av döttrarna är med i kören. Tur att de är med för annars hade man aldrig gått dit. Tyvärr ska man kanske säga, för det är rätt så mysigt när man väl har gått.

Kortet överst till vänster ser vi Robin och André. De var faktiskt duktiga för de sjöng med i psalmerna. Det trodde jag aldrig att de skulle göra. Kortet under har vi tvillingarna Benjamin och Beatrice och det nedersta kortet har vi Hampus. Familjens spillevink. Han blev trött och lade sig ner.

Kortet överst till höger så ser man Stéphanie. Hon står i mitten på kortet. Undertill det kortet så har vi Pontus.

Efter kyrkan så åkte vi hem. Det var underbart väder så barnen var ute och lekte och de stora barnen turades om att skala potatis. Det skulle bli några grytor fulla och vi var 6 st som turades om att skala all potatis. Under tiden barnen skalade så tvättade jag och vek tvätt. Sen sate jag igång och lagade kroppkakor. Det blev en del kan jag säga. Hela 116 st. Fredrik och André hämtade pappa för han skulle äta med oss idag. Vi satt på altanen och åt och det var så mysigt.

Vi blev några stycken vid bordet. Det var jag, Fredrik, morfar och våra 7 barn samt två kompisar till de stora barnen. Efter maten så kom det två barn till så barnen lekte och hade roligt här ute i trädgården. Det blev en promenad sen när vi skulle gå hem med pappa och det var rätt så skönt. Man blir lätt försoffad om man inte rör sig efter maten.

Jag har dock ont nu i hela kroppen. Det tar på lederna i händerna och i armarna när man ska stå och vrida ut vattnet från potatisen när man gör kroppkakor. Sen får jag ont i ryggen när jag ska rulla kroppkakorna. Det tar några timmar att göra denna rätt och sen tar det inte så lång tid att äta dom, men sen är det mycket efterarbete.

Jag har duschat av 4 av barnen. De är lagda och hälften av dom sover redan. De stora tittar på tv och de ska snart in i duschen de med. Nu ska jag inte göra mer idag. Jag kan knappt gå ärligt talat. Min högra höft gör som den vill ibland. Jag tappar fotfästet och trillar om jag inte går försiktigt. Jag har ont i ryggen som bara den och även i armarna. Japp...jag har ont i större delen av kroppen.

Nu ska jag inte klaga mer iaf. Dagen har varit skön och vädret har varit underbart. Jag är nöjd med min dag idag!

Jag önskar er en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Varit i kyrkan idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: