web analytics
Gå till innehåll

15 år går fort

Ja då går det mot helg och än har det inte blivit någon bebis. Han har det varmt och skönt i magen och vill inte ut till novemberkylan. Jag förstår honom 😊

Men idag har det ändå varit skönt väder faktiskt. Jag tog en promenad till affären här I stan och det var för varmt för jackan. I alla fall om jag hade den knäppt.

Jag gick ensam till affären. Händer inte ofta kan jag säga. Har svårt att vara ute bland folk ibland. Speciellt dom gånger man känner ångesten lura. Jag har ju haft social fobi förut. Det var I samma veva som jag hamnade i min första djupa depression. Det var ingen rolig tid. Det har gått 15 år sedan dess. Tänk vad tiden går fort.

För 15 år sedan var jag 33 år gammal och var ensamstående med fem barn. Den äldsta var 11 år och de två yngsta var 2 1/2 år gamla. Det var inte så lätt att vara ensam med barnen men jag gjorde så gott jag kunde. Jag levde för barnen och hade bestämt mig för att det bara skulle vara jag och barnen.

Tänk...ibland så sviker minnet en och man kommer inte ihåg medan det finns händelser som man gör allt för att glömma.

Idag är jag 48 år gammal och är sjubarnsmamma och farmor. Ja jag älskar barn. Det är dom som är framtiden. Barnen ska vi vara rädda om ❤

Nedan ser ni en bild på mina favoritdjur. Chimpansen ❤ Igår så låg jag här hemma och hade svårt att koncentrera mig, så jag satte igång en dokumentär om chimpanser. Det blev en lugn stund framför tv:n ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.