web analytics
Gå till innehåll

18 rör blev jag av med

Då var man uppe tidigt i morse för jag skulle vara på sjukhuset redan kl 07:15. Det var dags för blodprovstagning inför operationen. Jag är med i en studie där de ska se vad som händer i kroppen nr man går på svältdiet. Efter operationen så kan jag bli av med min diabetes och via den här studien kan de kanske se varför man gör det. De tog 18 rör bod under tiden som jag var där. Första halvtimmen så var det var femte minut och sedan en gång i halvtimmen. Två timmar senare så var jag klar. Skönt det. Jag vägde mig på deras våg nu när jag ändå var där. Den visade att jag nu har 3,5 kilo att gå ner.

Jag var nr 17 i studien och de ska ha 20 och studien skulle visst vara klar i augusti någon gång. Sen ska provsvaren analyseras eller vad de nu gör och sen får vi veta hur det har gått. Det ska bli intressant. Jag fick veta att jag var nr 1 på operationsdagen- Skönt det och slipper vänta på ens tur. Jag är först ::-) I morgon kör jag igång med flyt på heltid. Jag tror att det ska gå bra faktiskt. Jag har gjort det lätt för mig så det ska nog gå bra.

Nu blir det frukost 🙂 Ha en fin dag. Här skiner solen.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.