web analytics
Gå till innehåll

Utemöbler till bra pris

God morgon. Solen är uppe idag och ja hoppas att den fortsätter att vara det. Igår var vi på shoppingrunda med min svärmor. Vi var inne i olika butiker. Hon skulle ha tag på en soffa. Jag och mannen samt Stéphanie som var med gick där och tittade. Vi skulle behöva utemöbler till altanen. Jag kikade på priserna och tänkte jämföra det med priserna på internet. Det brukar vara billigare där. Jag googlade och hamnade på SoffaDirekt.se. De hade många fina möbler där. inte bara utemöbler utan även soffor och sängar också. Upp till 52% rabatt har de nu. Kanske skulle man passa på då?!

Jag är kräsen när det gäller möbler, både för inomhus och utomhus. Det ska vara bra kvalité och helst gärna så billigt som möjligt. Jag tycker om när man kan tjäna in lite pengar på sitt handlande. Jag skulle vilja ha en soffgrupp på altanen. Ingen stor utan en lagom stor, sådana som man kan se ute på restauranger. De är lagom stora och de är lätta att flytta själv.

Har ni någon favorit på en soffgrupp till altanen? Det finns så många olika modeller. Vet ni någon som är bra så säg gärna till. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag.

SoffaDirekt.seDetta är ett sponsrat inlägg
Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.