web analytics
Gå till innehåll

Abort ej tillåtet

Jag hoppas och önskar innerligt att vi i Sverige får fortsätta att ha valmöjligheten till abort. Flera stater i USA har infört lagen till att abort inte är tillåtet och det oavsett om en graviditet har orsakats av en våldtäkt.

En 10-årig flicka har blivit våldtagen och har precis blivit nekad till abort bara för att hon presis passerat 6 veckor. Flickan är bara ett barn!!! Ursäkta språket, men hur fan tänker idioterna som sätter en sådan lag? Hur kan dom tvinga en liten flicka att sätta ett barn till världen?

Jag blir fruktansvärt ledsen för flickans skull. Nu åkte hon till en annan stat och gjorde abort men fler och fler stater i USA kommer att ha samma lag. Det är så fruktansvärt! När det kommer till våldtäkt så borde det finnas undantag. Även när det gäller barn!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Abort ej tillåtet

  1. Nadja

    Det håller jag med men en sak det finns folk som gör abort som preventivmedel och det är varje gång de har sex och sen blir gravid varje gång man gör har det och det tycker jag det är lite fel men annars är det okej om det är grund av åldern plus våldtäkt

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.