web analytics
Gå till innehåll

Hur vore det om man öppnade ögonen?

Uttrycket: Man ser inte skogen för bara träd är ju ett väldigt bra uttryck som kan beskriva att man inte ser det som finns framför en. Idag kom min äldsta dotter hem och hälsade på. Vi åkte upp till Dollarstore för hon skulle handla in några hundleksaker bland annat.

Vi gick och letade men vi hittade bara leksaker för katter men tyckte det var så konstigt för fom har alltid haft leksaker även till hundar. Vi gick några vändor i gångarna men det hjälpte inte. Till sist stannar dottern upp och säger: Dom har inga leksaker till hund va?...och tittar på en stor låda fullproppad med hundleksaker. Den lådan hade vi gått förbi men inte lagt märke till den. Då är jag ändå rätt så ofta på Dollarstore för jag har några söner som gärna går dit minst en gång per dag 😄

Ja det första man blir blind på är ögonen. Det är kanske dags för ett besök till min optiker trots allt 😉

Ikväll kommer min yngsta dotter hem på besök. Det ser jag fram emot. Det var längesedan som hon var hemma. Nu har hon semester och jag får rå om henne i några veckor. Det kommer bli många turer upp till Dollarstore med henne haha. Hon älskar den butiken.

Annars har jag inte några planer för sommaren egentligen. Jag tar några timmar i taget och gör det bästa utav dom. Jag är trött i både kropp och själ ärligt talat så jag tar det lugnt. Ett måste. Eller jo...Några planer har jag väl...men det är inget som är spikat än rättare sagt. Jag vill åka till Helen och jäsa på henne och jag vill åka till Carinas grav. Hoppas på att kunna göra det.

Nej...klockan börjar bli mycket. Det är dags att krypa ner under täcket. Jag hoppas ni alla får sova gott. Kram på er ❤️

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.