web analytics
Gå till innehåll

Adidas till lill-tösen

Adidas skor till finaste flickan

Jag lovade min svärdotter att inget skriva innan hon kom hem till sin mamma och nu är hon där så då är det fritt fram. Tove ville ge sin mamma ett armband där det stod mormor på och frågade mig om jag ville göra ett, vilket jag gjorde. Hoppas hon blev nöjd.

Bokstavspärlor

Det var längesedan jag pärlade faktiskt så det var rätt så roligt och börja igen. Ni ser kanske att ordet mormor står som en våg kan man säga. Några skulle kanske säga att det står snett. Jag satte bokstäverna så för att det inte skulle se så stelt ut. Jag gjorde en som jag själv ska ha men det var med ordet Love.

Bokstavspärlor

I tisdags så var vi inne i Kalmar och handlade. Det blev lite smått och gott. Skor till Stéphanie och Pontus som behövde nya. jag köpte även Nellies första skor. Ett par adidas i stl 18. Naturligtvis så valdes skorna i rosa och lila av Tove 🙂 Dom satt så fint på lill-snäckan. En klänning fick hon med.

adidas

Nellie växer så det knakar. Hon reser sig och går längs bord och bänkar. Klättrar gärna med så det gäller att man är med. Hon är för go den lilla. En riktig liten farmorgris är hon men det är bara roligt.

Vi fikade med lite glass innan vi åkte hem. Det var populärt. Nellie åt som bara den.

Nu vankas det helg och vi ska inte göra så mycket. Inte mer än det vanliga. Mysa och ta hand om varandra. Jag önskar er alla en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: