web analytics
Gå till innehåll

Aj det gör ont

Idag har jag bara gjort ett halsband. Detta är ett med rosa och vita pärlor som har hänge med en sol, stjärna och en I love You. Halsbandet har en förlängningskedja så man kan själv välja vilken längd man vill ha.

Jag har atopisk eksem och jag tål inte nickel. Det räcker att jag nuddar vid nickel ibland för att jag ska få blåsor och sår och det speciellt på händerna. Idag ser min vänster hand ut så här.

Det var innan jag duschade av de små. Det är värre nu kan jag säga och det är mycket på grund av vattnet. Det torkar ut och min hud är redan rätt så torr.

Jag har ont nu och det svider som bara den, men visst ska man känna att man lever?! Höger hand är än så länge någorlunda bra. Har några enstaka sår men inga öppna som jag har på vänster. Det blir förmodligen så att jag måste linda den igen. Lite tråkigt och jobbigt.

Nu ska jag göra i ordning barn för sängen, sedan blir det kväll för mig. Hoppas ni får en fin kväll alla läsare.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Aj det gör ont

  1. Anna

    Ajj stackars dig, har haft nickelallergi tidigare men det har försvunnit, man sov med handskar på o de gjorde såå ont.
    Synd om du inte kan hålla på med din hobby.
    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: