web analytics
Gå till innehåll

Alla vi som tror att våra syskon har någon slags störning

Igår såg jag en länk på facebook som hette Alla vi som tror att våra syskon har någon slags störning. Tyckte den lät rolig så jag gick med i gruppen. Det var ju oskyldigt tänkte jag. En rolig grej typ. Sen tänkte jag till och ju mer jag tänkte så bestämde jag mig för att gå ur gruppen. Den är förmodligen lika oskyldig idag men då jag har syskon som faktiskt har förståndshandikapp så tyckte jag att det var lite kränkande mot dom.

Nu menar jag inte att de har en störning på det sättet utan ett förståndshandikapp kan vara på olika sätt. Jag är av den typen av människa att jag tror att vi alla har något av ett förståndshandikapp, bara av olika grader. Det finns vissa saker som en annan kan bättre o vice versa men man måste komma i håg att ingen är bättre än den andra som människa!

Jag tycker det är skrämmande när en människa kan nedvärdera någon annan bara för att den personen inte tycker detsamma som den gör. Man har rätt till en åsikt och man måste kunna respektera alla andra som inte tycker lika.

Tycker man inte om någon så är det bara att låta den personen vara.

Om någon säger att en person är onormal så kan man ju börja undra vem som är onormal egentligen. Den som inte har fördomar mot andra människor eller den som tror sig vara bättre än den andre.

Nu menar jag inte att de som gjort gruppen är onormala eller så för jag förstår deras ironi o humor i det hela. Jag utvecklade bara mina tankar o funderingar. De flesta som är med i gruppen är det förmodligen för att de har humorn i bakgrunden. Men tyvärr inte alla.

Vi åker hem idag. Vart vi har varit skriver jag om i kväll. Om vi inte kommer hem för sent. Bilder kommer garanterat att dyka upp. Inte så många som jag har fotat för det blir för många 😉 Blev lite förvånad när jag överförde mina foton för en stund sen. Över 500 st i går. Jag har iaf haft nytta av min kamera som jag fick på mors dag av Fredrik o mina barn för 1 1/2 år sen.

Ha en fin söndag. Vi hörs i kväll.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: