web analytics
Gå till innehåll

Allt går hand i hand

I natt sov jag någorlunda bra. Vaknade bara en gång. Dock hade jag svårt att somna om igen men det var bara en gång ändå. Övriga nätter har det varit minst 3 ggr per natt. Känner mig lite piggare nu i alla fall. Jag hoppas få bättre nätter framöver.

Jag pratade med min samtalskontakt häromdagen. Det var skönt. Man vet aldrig vad man bär på förrän man kommer dit. Jo man vet så klart men det är inget man går och pratar annars om. Det bara finns där i ens vardag ändå. Tyvärr så blir det så vanligt att man själv ibland ser det som så pass vardagligt så man inte alltid ser problemet med det.

Man jämför mot hur det har varit ibland och har det då varit värre så intalar man sig själv med att det inte är så farligt. Det är dumt att göra så för det är bättre att se det som det är. Dock så tycker man att det jag tycker inte är något värt alltid.

Det börjar bli höst och jag märker av depressionen redan. Jag har så svårt för att se allt positivt under höst och vinter. Det hjälper inte i heller att jag oftast har mer ont i kroppen under denna tiden. Allt går hand i hand.

Men nu ska jag inte gnälla mer om det. Livet är som det är.

Idag är det söndag och en ny vecka börjar i morgon. Men idag så har min son suttit i fängelset i 6 månader-. Har vi tur så kommer han ut om 6 månader. Han fick ju 18 månader men han har skött sig och allt går framåt. Han jobbar hårt med sig själv. Pratade med hans flickvän igår i telefonen. Det är roligt att vi har den kontakten vi har. Vi pratar väldigt ofta och jag kan följa mitt barnbarns framsteg fast jag inte är där och ser det på nära håll.

Jag tänker på henne varje dag och jag hoppas att hon förstår att jag älskar henne lika mycket som jag älskar mina andra två barnbarn. Dessa tre hjärtan är mitt allt!

Ni får ha det så gott mina vänner. Sköt om er!

8 reaktioner på ”Allt går hand i hand

 1. sofia

  Vad skönt att få prata av sig lite! Håller verkligen med dig om det du skrev att ens problem blir som en vardag och man pratar/tänker knappt på dom. Det är som att allt bubblar upp till ytan när man väl går till någon och pratar 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Ja lite så är det. Ibland vet man inte att man tänker på något men när man går dit så bara pratar man på 🙂
   Önskar dig en fin dag!

   Svara
 2. lillank

  Det är så många som har svårt att förstå att man kan må dåligt både psykiskt och fysiskt av att det blir höst och vinter. För många som bara njuter av vackra löv, mys och stearinljus verkar det obegripligt. Men själv mår jag dåligt av mörkret och att bara få se dagsljus en liten stund på lunchen om jag har tur. Och jag mår dåligt av att få ledproblem och händer som inte funkar i kyla. Så det går åt en del ansträngning att vara positiv.

  Svara
  1. Lisa

   Jag är glad för dom som verkligen kan njuta av hösten och vintern, men själv tillhör jag inte dom som har den förmånen tyvärr. Så tråkigt att du inte heller mår bra. Det går mycket energi till att försöka vara positiv i en vardag där man inte mår bra. Skickar varma krama till dig!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: