web analytics
Gå till innehåll

Äntligen så försvann kilona

ViktnedgångYiippii....jag har nått min målvikt inför operationen 🙂 Jag ska försöka gå ner mer men nu är jag i alla fall hundra på att jag får bli opererad. Det känns verkligen skönt. Det är 10 dagar kvar nu tills det är dags. Dagarna har verkligen gått fort. Jag var på informationsmötet den 3 mars och den 3 uni blir det operation. Tre månader exakt innan det nya livet börjar blev det.

Jag undrar hur det kommer bli sen. Det blir en stor omställning och jag har läst så mycket jag har kommit över men allt är ju inte detsamma för alla. Jag får lära känna min egen kropp. Hur den fungerar och vad jag kan äta utan att jag dumpar. Det blir en resa i sig. Jag är i alla fall glad att jag får denna möjligheten och jag hoppas min diabetes försvinner.

Idag är det Cruising i stan och det ör Melodifestivalen i kväll. Jag sla försöka hinna med bde ock. Vad ska ni själva göra idag då?

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.