web analytics
Gå till innehåll

Apotek Rabattkod

Har en sjuk pojke hemma idag. Hans bror hade feber i början av helgen. Fredrik låg pall förra helgen. Det är väl något som går just nu.

Själv har jag ont i mina leder. Förmodligen mycket på grund av vårt svenska vinterväder. I lördags så haglade det på ordentligt och mellan haglet så öste det ner. Man blev rätt så blöt kan jag säga.

Jag behövde hämta ut min medicin. Skickar gärna hem det från Internet. Slippa köer och sedan är mycket billigare om man köper över Internet.

Det finns en sida på Internet som drivs av Carl. Där kan man hitta rabattkoder som man kan använda. Sidan heter apotekrabattkod.nu. Besök den gärna och se om ni kan hitta några fynd.

I lördags fick vi köpa en ny kaffebryggare.  Vår slocknade i lördags. Vi satsade på en Moccamaster. Lite dyrare än vanliga men så fick vi också 10 års garanti på den. Kaffet blir varmt och jättegott. Jag är nöjd med valet ☺ Kaffe är livets dryck helt enkelt.

Idag skiner faktiskt solen men värmen har uteblivit. En månad till ungefär så är våren på väg och jag har överlevt ännu en vinter. Det kunde jag inte tro för en månad sedan.

Ha det gott mina vänner. Sköt om er ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: