web analytics
Gå till innehåll

Att ha ont är ingen lek

Jag skulle varit på arbetsträning idag en fick sjukanmäla mig för min rygg är totalt förstörd. Igår kväll skulle jag resa på mig och gå ut i köket. Jag kom halvvägs upp och sedan fick jag sätta mig igen. Sedan fick min dotter hjälpa mig upp. I natt har jag vaknat till varje gång jag skulle vända mig för det gjorde så ont i min rygg. I morse när jag skulle gå upp så kände jag mig som en pigg 90-åring. Jag fick ont i ryggen på höger sida när jag rörde min högra arm.

Ibland kan det gå flera dagar innan jag känner något sen kommer det som en blixt från en klarblå himmel. Nja...jag ljög lite där faktiskt. Jag har alltid ont i min rygg men vissa dagar så är det bättre än andra och idag är ingen sådan dag.

Jag ska på arbetsträning imorgon med. Jag hoppas på att kunna gå för jag har sett fram emot att börja där faktiskt. Det är skönt och komma ut lite och se lite folk samt så känner man att man gör någonting.

Jag är trött så jag ska snart lägga mig. Är så tråkig men det är rätt så skönt och få släcka de blå tidigt någon gång. Ha en fin kväll mina vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: