web analytics
Gå till innehåll

Bara vara

Jag är inne i en period där jag vaknar strax innan tre på natten. Det är jobbigt då kommande dag blir så lång. Ibland så vaknar jag av att jag har drömt. Ofta handlar det  om mitt dåvarande liv. Sedan är det kört om att somna om. Ibland känns det som att livet från förr förföljer mig. Men jag gör allt för att det inte ska få övertaget, men ibland så vinner mina  tankar då jag har svårt att lämna dom. Det är som att dom har ett eget liv. Jag har svårt att styra dom ibland.

Ibland undrar jag om det är så klokt att skriva just det man tänker på i stunden. Hur tolkar läsarna det man skriver? Ja det är en av alla frågor jag ställer mig själv. Vilken bild får dom av mig? Men det är så skönt att bara skriva av sig. Att få mina funderande tankar på plats. Det är som att jag lämnar dom här och går vidare.

Jag vet att det låter flummigt men det är ungefär så jag är haha...

I morgon...eller lite senare idag rättare sagt ska jag försöka ta tag i att städa undan lite. Det behövs. Det blir at bli inomhus i alla fall då det regnar lite då och då. Jag längtar efter sol och värme nu. Jag vill kunna sitta I trädgården med ett stort glas isvatten. Sola eller läsa en bok. Bara vara. Men det går inte. Men vad jag har läst mig till så ska det bli en dfun midsommar med upp till 20 grader varmt. Vad ska ni göra till midsommar? Vi ska vara hemma och ta dagarna som dom kommer. Umgås med våra hundar.

Nej om jag skulle försöka somna om. Det är några timmar tills jsg ska gå upp och väcka mitt yngsta barn. Ni får ha det så bra. Önskar er en fin dag. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.