web analytics
Gå till innehåll

Skolbal

Tänk vad tiden går. Den verkligen springer iväg. Igår var det min yngsta barns stora dag. Han fick gå uppklädd till skolbalen. Han var så stilig.

Skolbalen är något som barnen i stort sätt alltid kommer att minnas. Vissa mer än andra. Själv gick jag aldrig på skolbal. Jag vet inte ens om vi hade någon. Hade vi det så gick jag inte på den. Däremot så skulle en återträff ske och den planerade jag att inte gå på. Men en klasskamrat var på mig om att gå, så vi bestämde att gå tillsammans. Den återträffen ställdes in. Det var inte meningen att jag skulle gå.

Ibland tänker jag tillbaka på skoltiden.  Det var många tuffa år för mig. Än idag kan jag få ångest när jag beträder en skolgård. Det är inte klokt. Jag undrar om mina mobbare förstår vad det är som dom har gjort? Jag tror inte det, men man kan alltid hoppas!

Men visst är han stilig min pojke?! Han är 16 år gammal och har livet framför sig. Han har kämpat sig igenom skoltiden hann med. Snart är det gymnasiet som väntar och han har en framtidsplan. Härligt!

Mina barn börjar bli stora. Min äldsta är 30 år gammal. Konstigt! Med tanke på att jag bara är 25 😉

Jag har 7 barnbarn. Helt underbara är dom. Älskar dom alla av hela mitt hjärta.  Det är via dom jag känner att jag inte är 25 längre. Dom har så mycket energi så det snurrar till i mitt huvud ibland. Men det är så det ska vara. Jag älskar att ha mina barn och barnbarn runt mig Det är då jag mår som bäst!

Jag är en stolt mamma och farmor. Jag är kanske ingen bullbakande farmor men jag fikar gärna med barnbarnen. Två av mina barnbarn vet att det blir fika när dom kommer till mig. Förmodligen så är fika de först kommer tänkabpå när dom tänker på mig den dagen jag inte finns mer. Det är som min egen farmor. När jag hör ordet farmor går mina tankar till hemmalaget mat. Rådjur speciellt. Farmor var så duktig på matlagning. Min pappa med. Maten jag gör är ätbar. Men visst får jsg höra att min mat är god men den är långtifrån min pappas och farmors mat.

Klockan är i skrivande stund 04:30 exakt och jag har varit vaken sedan 03. Jag är trött men kan inte sova. Vissa nätter är så här. Det kommer bli en lång dag, men med lite varma vindar i solskenet gör dagen lättare att gå igenom. Jag hoppas att ni alla har det bra. Önskar er en fin dag. Kram kram ♥️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Skolbal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.