web analytics
Gå till innehåll

Barcelona – Kanske ett semestermål

Alla har vi våra drömmar och en av mina drömmar är att kunna ta hela min familj utomlands. Bo nära staden men ändå med stranden som närmsta granne. Blanda shopping med soliga dagar på en solstol på stranden. Äta gott och bara finnas till. Sådana semesterresor är inte fy skam. De möjligheterna finns lite överallt men vad sägs om Barcelona? Mina barn har ju alltid velat komma till Spanien så Barcelona kan ju vara ett bra val.

Det finns en lång sandstrand som man kan ta en promenad på. Njuta av det vackra som omger en och bara finnas till i nuet. Det finns olika ställen som är olika populära för olika grupper av människor. Det finns stränder som är mycket populära av till exempel barnfamiljer, studenter, homosexuella  och för e som gillar musik och dans.

Man kan skapa sin egen favoritplats om man vill det. Kanske så finner du någon som du gillar och bestämmer dig för att ha ditt till hos denna. Jag älskar ju att promenera och har man något vackert att titta å¨s gör det ju stunden nu mer romantisk och mysig. Tänk att se solnedgångarna eller soluppgångarna med för den delen.

Jag hade gärna tagit min stora familj på en sådan resa. Kanske så går vi in mot staden och shoppar för glatta livet. Sätter sig på en mysig restaurang och äter gott. Det finns en hel del att göra i Barcelona så att man får tråkigt kan man nog bara glömma. De har ju olika sorters boende med. Det finns hotell, stugor eller lägenheter sm man kan hyra Man kan leva gott fast billigare och samtidigt kunna göra lite mer i staden på grund av det. Personligen så lägger jag gärna på lite och br på hotell med frukostbuffé.

Vad gillar du mest när du är ute på semester? Vad är det som du tänker på när du planerar din resa?

Barcelona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: