web analytics
Gå till innehåll

Barnet inom mig

Det är tisdag och dagen har redan börjat. Dock så tar jag det bara lugnt. Känner mig trött. I natt sov jag dock bra men natten innan var inte lika bra. Sedan har det hänt mycket i min vardag. Inte bara i händelser utan även inombords.

Igår hade jag paus från terapin. Nästa tid är nästa måndag. Trots pausen så har jag min hemuppgift som är att blunda. Lätt för många men svårt för mig. Mycket hände förr när jag blundade så det finns så klart en rädsla när jag gör det idag. Sen har jag lyssnat på förra veckans session. Jobbigt att lyssna på den då den gick ut på att närma mig den lilla flickan som jag bär på inombords.

Att sätta ord på känslor nu i vuxen ålder på det man kände som barn är inte det lättaste. Men jag försöker. Jag ska försöka trösta barnet inom mig för att ta mig vidare. Hur ska jag göra det? Ja jag kämpar på. Utöver terapin så har jag ju ett liv att leva. Bara det kan vara svårt men jag försöker se de positiva sakerna som händer.

Min tvillingpojke har flyttat till en lägenhet här i Borgholm tillsammans med sin flickvän och deras gemensamma barn. Hans syster flyttar till Göteborg efter skördefesten. Sedan har vi bara två barn hemma. Vi halveras hela tiden, men det är ju så det ska vara. Barnen börjar bli stora.

Jag hoppas att ni alla får en fin dag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: