Gå till innehåll

Batterier till kameror

God morgon. Sitter med mitt morgonkaffe och tar det lugnt. Det är inget vårväder ute vårväder ute precis utan det är kallt och dimmigt.  Igår när jag och min dotter var ute och gick med vår hund Sally så var det kallt men skönt. Det kändes som att våren var på väg men idag så är den känslan borta. Jag tog några foton igår med min mobilkamera men saknade min systemkamera. Jag ska köpa nytt batteri till den. Det är bra med extra batterier utifall att batteriet skulle dö ut mitt i fotograferingen.

Det är snart fest och det hade varit roligt att ha systemkameran redo då. Funderade på om jag skulle hinna få hem det nya batteriet innan festen och fann en sida på Internet som heter www.batteries-online.se och där läste jag att de skickar produkten redan samma dag om man betalar med sitt visakort. Det hade ju varit super. Sen har de dessutom ett års garanti på alla batterier. Det kallar jag service på hög nivå. De hade bra priser på sina produkter med så det ger jag dom många plus för.

Batterier
I samarbete med batteries-online.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: