web analytics
Gå till innehåll

Billiga resor till Barcelona

Det är så grått och kallt ute så man blir ju nästintill riktigt deprimerad. Man längtar efter ljus och värme nu men att få det i kalla Sverige just nu är ju naturligtvis omöjligt. Vi kan ha fina dagar där man känner att våren är på väg men det är inte riktigt tillräckligt. Jag vill bort från Sverige. Åka till varmare länder som erbjuder sol och värme.

Kikade in på Hotels.com bara för skoj skull. Se vad de hade att erbjuda. Läste om deras unika lojalitetsprogram Hotels.com Reards. Det ger oss alla som bokar en resa en bonusnatt. Var tionde natt får  man. Det är inte fy skam det inte. Jag har bokat en resa online och det fungerade hur bra som helst. På Internet kan man ju läsa om recensioner som andra besökare har gett och det gör mycket. Man ser bilder och man får läsa texter som är relaterat till bilden. Man år en helhetsbild av det hela.

Jag skulle vilja ta en weekendresa till Barcelona. Det hade varit en dröm som hade blivit sann. Barcelona har en hel del att erbjuda sina gäster så man hade inte fått det tråkigt där. Det tror jag inte. Man kan besöka deras nöjesparker, gå på deras festivaler eller bara njuta av de fina restaurangerna de har. Just festivalerna de har skulle jag gärna besöka.  Gärna ett nöjesfält med för den delen. Barcelona bjuder på en hel del olika upplevelser så det finns alltid något till alla.

Varför inte passa på att åka nu när man kan boka billiga resor?! Man kan flyga bort över en helg till en mycket billig peng. Det är inga höga kostnader som jag pratar om utan det är en kostnad som de flesta har råd med. Alla behöver vi komma bort rån den trista vardagen. Jag hade inte sagt nej till en weekend i Barcelona.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: