web analytics
Gå till innehåll

Sälj det gamla och köp in nytt

Har ni någon gång funderat på att sälja ditt guld? Eller du har kanske redan gjort det? Blev du nöjd i så fall? För ett bra tag sedan funderade jag på att sälja mina gamla förlovningsringar samt min gamla alliansring för vad skulle jag med dom till tänkte jag. Jag såg på reklam att man kunde skicka sitt guld per brev till ett företag på Internet som tog emot guldet, vägde det och gav ett pris som man kunde få för det. Sedan ick man pengarna in på sitt konto och det tog inte lång tid. Några dagar på sin höjd.

Det finns butiker som inte bara finns på Internet utan de har en fysisk butik med. Stureguld som ett av företagen heter har sin butik liggande i Stockholm. De köper inte bara in guld utan de köper även in silver och diamanter. Inte bara av företag utan även av privatpersoner. Det bästa med Stureguld.se är att de inte har några analyskostnader, värderingskostnader eller några dolda avgifter.

Varför ha gammalt guld, silver eller diamanter i byrålådan som man ändå inte använder?! Då är det bättre att sälja det så man kan köpa in nytt och fräscht i stället. Det gjorde jag och jag blev supernöjd med servicen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: