web analytics
Gå till innehåll

Bowling på Harrys.

Dagen idag började bra. Gick upp och tog det lugnt under förmiddagen. Det blev lite plock här och lite plock där, men än finns det mycket kvar att göra. Stéphanie hade två kompisar som sov över här från igår till idag. Fredrik jobbade några timmar idag men var hemma till 14 i alla fall. Så vi har haft hela eftermiddagen och kvällen tillsammans.

Vi tog en runda bowling idag till barnens förtjusning. Jag hade faktiskt ingen tanke på bowling men min väninna frågade igår om vi skulle ta barnen dit och se på när de spelade. Det var roligt att titta på dom och heja på dom. Det blev några kort tagna med 🙂 men jag har bara med några i bloggen. Jag är ju makalös när det gäller ett fotografera ungarna. Det blir alltid en massa 🙂

Det blev killarna på en bana och tjejerna på en bana. Priserna har gått upp på Harrys när det gäller bowling. 200 kr för en bana. Innan var det bara 100. Det blir ändå en del pengar. Idag blev det hyrda banor för 400 kr. Som sagt, mycket pengar. Nu hade jag två kuponger med rabatt på halva priset men det var egentligen Robins så jag får betala hans bowling när han ska dit.

Ikväll är det Så mycket bättre. Roligt och intressant. Jag är trött och känner mig lite nerstämd samtidigt. D känns som att jag har gjort något men jag vet inte vad 🙁 Kanske är det bara en känsla, jag vet inte. Jag hoppas på det iaf.

Hur som helst så önskar jag er en riktigt trevlig kväll.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: