web analytics
Gå till innehåll

Bra eller dåligt?

Jag har jobbat några timmar idag. Var rätt så trött men mitt sockervärde ligger högt. Sen i eftermiddags när jag var ute och gick så sjönk det. Vi åt mat och sedan höjdes det igen. Mitt socker är som en jojo just nu.

Jag har en hudsjukdom i ansiktet. Först fick jag antibiotika i salva och det försvann till en viss del, men allt försvann inte. Doktorn gav mig i stället tabletter som skulle vara bättre, men jag ser ju mycket värre ut idag i ansiktet än tidigare. Jag har klåda och jag försöker verkligen inte röra det. Jag funderar skarpt på att strunta i tabletterna och fortsätta med min salva faktiskt. Eller så ska jag kanske avvakta? Ja jag får se hur jag gör.

Jag har gått på mitt gångband. Jag gick en halvtimme i rask takt och gick 2,3 km och gjorde av med 166 kalorier. Jag vet att man ska göra av med minst 400 kalorier på en dag och jag har ju rört på mig under dagen med.

Jag måste ner lite i vikt med. Mitt socker blir kanske bättre då med. Men att gå ner i vikt är ju inte det lättaste precis. Jag har kollat efter bra mat som är näringsrik och jag söker med ljus och lykta efter allt som är sunt egentligen.

Jag har slagit in julklappar idag. Jag har nu 55 julklappar undanlagda och fler lär det bli. Det är många barn och även en del vuxna som ska ha. Det är roligt att slå in och det tar sin lila tid. Sen när barnen ska öppna så går det på några minuter bara 🙂

Nu är det X-Factor som gäller. Ha en fin kväll!

Intressant?

8 reaktioner på ”Bra eller dåligt?

  1. PJAK

    Du vet inte om det är Rosea du har i ansiktet? Stavningen är jag osäker på men om det är rosea kan jag rekommendera en bra men dyr salva. Receptfri

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: