web analytics
Gå till innehåll

CDON.com

Det finns många fina butiker på Internet och en av de största är CDON.com. De har mycket att välja mellan. Älskar  man att läsa så hittar man böcker här i olika genrer, spännande filmer, roliga leksaker, CD-skivor, men det är inte allt. De har även hushållsprodukter och elektronikprodukter. Jag kikade in på deras sida alldeles nyss och såg att de har 65 % på många fina parfymer. Beställer man innan den 20/12 så får man det lagom till jul. Det kan bli fina väldoftande julklappar. Klicka in HÄR på CDON för att se deras sortiment. 

För något år sedan så fick jag en parfym av min man i julklapp. Det var Paris Hiltons och den kan jag varmt rekommendera. Jag fastnade för den doften. Såg att det finns en parfym till som heter Paris Hilton Heiress edp 30 ml. Den skulle jag vilja ha i  min ägo. Kan tänka mig att jag tycker om den doften med. Det står att den är frisk och fuktig och har en ljuv kvinnlig doft med toner av passionsfrukt, persika och mimosa.
Doftnoter: persika, apelsin, passionsfrukt, violblad, tonkaböna, stjärnjasmin, blomma, mimosa, ylang, kaprifol, grenadin, tiar , vetiver & ljust trä.

När jag tänker på julen så ser jag framför mig en klädd gran med julklappar under. Värmeljus som sprider värme och ljus. Gemenskap och kärlek är känslan jag får. För varje dag som går så infinner julkänslan sig än mer. Jag får den av julmusik, julbak, paketinslagning och mat. Det är nu 8 dagar kvar och man har mycket att göra men det är härligt för man vet att det kommer något roligt utav allt arbete.

cdon
I samarbete med cdon.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: