web analytics
Gå till innehåll

Citat som säger så mycket

Halva veckan har redan gått. Det var underhållning i stan men vi valde att stanna hemma i vår trygga borg. Ibland är det rätt så skönt och bara vara hemma. Tidigare idag så ville Pontus att vi skulle gå till Fredriks jobb. Det var den varma chokladmjölken som drog. Benjamin följde också med och då vi ändå skulle ta en promenad så tog vi med oss Sally. Hon löper för fullt och jag hoppas det snart är över för denna gången. Hon är som en tonåring som har kommit in i puberteten. Just nu jagade hon ut vår svarta katt Sotis. Sally är inget stort fan av honom, men det är konstigt för ibland går det hur bra som helst. Tidigare idag när Sotis satt i mitt knä så gick hon fram och slickade honom på nosen.

Det har varit fint väder idag. Det har varit varmt, lite blåsigt men det har bara varit skönt. Det är dessa dagarna som är dom bästa tycker jag. Man kan vara ute utan att få solsting. Barnen har fortfarande lov men om några veckor så är det dags att sätta sig på skolbänken igen. Jag är en vanemänniska så jag tycker det är skönt med rutiner men samtidigt så är det ett helvete när varje termin börjar. Då börjar alla möten som föräldramöte, utvecklingssamtal och allt som tillhör en skola.

När det gäller föräldramötena så brukar Fredrik få gå på dom. Jag fixar inte det alltid. Jag känner mig så fruktansvärt liten ibland när jag befinner mig bland främmande människor. Det kan bero på händelser som hände då jag flyttade hit. Har man barn med speciella behov som inte alltid höll sig på mattan så fick folk en uppfattning om mig som mamma som var fruktansvärd skev. De såg ner på mig och mina barn och jag fick för mig att dessa föräldrar trodde att de var mer än alla andra. Vad skulle jag tro? Speciellt när två fäder helt plötsligt stod i min hall och läxade upp mig som förälder.

Jag tror på karma...man får tillbaka det man själv har gett. En av herrarna som stod i min hall fick själv ett barn som inte var någon mönsterelev. Jag var dock lite mer storsint än vad det barnets pappa var för jag förstod att det fanns så mycket mer under ytan än ett barn som inte ville följa skolans regler...eller regler överhuvud taget. Jag har i så många år fått veta vilken usel mamma jag varit...men idag så vet jag att jag faktiskt är en bra mamma. I alla fall så vet jag det när jag mår bra.

Jag och Fredrik är barnvakt till lilla Nellie. Robin och Tove är och fiskar. Jag fick den lilla i sömn och hon har sovit sen dess och det är några timmar. Snart så vaknar hon säkert upp och vill ha mat. Jag ska förbereda för det och när ungdomarna har kommit hem så ska jag lägga mig. Ni får sova så gott. avslutar med ett citat som är så sant.

Tänkvärda citat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: