web analytics
Gå till innehåll

Cruising i Borgholm så klart

Cruising i Borgholm och naturligtvis var vi nere och kikade på vad som fanns i stan. Fina bilar, gamla traktorer och snygga lastbilar. Den ena finare än den andra. Jag har en liten förkärlek till fina lastbilar och det fanns en och annan där. Förra året hade de dock en lastbil med bilder på Johnny Cash och Dolly Parton men den fanns inte där i år.

Vi gick en runda mitt på dagen. Det blev en tretimmarsrunda. Det var varmt och skönt och det var roligt och gå runt och titta. Efter 18 idag så började bilarna att köra runt i stan och vi gick ner. Det blev mindre roligt för jag kände att jag började bli hungrig vilket var konstigt för jag åt inte för så längesedan. köpte lite mos men det stillade inte hungern. Då förstod jag att det inte var någon hunger utan en ångestattack som kom smygande. Symtomen är ungefär densamma.

Vi brukar alltid köpa glass hos Lena som har en glasskiosk i stan. Naturligtvis så bryter vi inga traditioner så vi köpte glass där innan vi gick hem. Det kändes bättre i bröstet ju längre bort från klungan av människor vi kom. Jag vet inte varför jag fick en ångestattack men jag tror att det var pga allt folk. Det är inte alltid jag klarar av att vara bland så mycket folk.

Var uppe på pappas grav och vattnade med. Det var rätt så torrt så det behövdes verkligen. Jag satte en liten fågel där samt en liten skylt där det står älskad. Den andra har gått i sönder så jag köpte en ny och satt där. Nu blev det så fint igen.

Nu sitter vi här hemma. De små spelar och jag satte mig vid datorn. Ska försöka koppla av en stund nu sen blir det sängen. Det kommer en film lite senare. kanske ser jag den i sängen. Jag önskar er alla en fin och trevlig lördag.

Cruising Borgholm

Cruising Borgholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: