web analytics
Gå till innehåll

Då mår jag som bäst

Sista dagen på denna veckan går mot slut. Nej, jag ska inte lägga mig än men jag tar kväll nu tänkte jag. Har inte gjort jättemycket idag men har umgåtts med Benjamin och hans son. Dom följde med mig och Fredrik på en promenad vid havet. Det har varit så fint idag. Vindstilla och vackert. Jag kunde faktiskt känna våren för en stund.

Igår hade jag Robin, Sarah och Benjamin här och med sig hade dom mina älskade barnbarn! Hampus fyller år i morgon så de kom och gratulerade honom. Vi åt middag och pratade. Det är så mysigt att ha barnen hemma! Dock så blir jag oftast trött när barnen har åkt hem. Det märks att man inte längre är en ungdom. Sedan så är jag inte van att vara så social så det är en liten del i min trötthet. Sedan blir jag även trött i att ha ont i kroppen. Jag mår som bäst ändå när jag har mina barn och barnbarn runtomkring mig. Att ha familjen samlad. Helst gärna på en och samma gång men ibland är det faktiskt roligast när jag får ha dom pö om pö. Då hinner man med att umgås på ett helt annat sätt.

I morgon är det åter dags att åka in till min terapeut. Haft uppehåll i två veckor nu då hela den psykiatriska kliniken ska flytta till ett nybyggt område. Allt ska vara samlad vid sjukhuset. På dessa två veckor som gått har jag gjort hemuppgifter så jag har inte varit ledig ändå. Även den terapin gör mig trött. Så det är mycket trötthet som ibland hänger över mig. Det gör att jag oftast tar en dag i taget och gör det bästa utav den.

I morgon ska jag fortsätta med att tvätta hade jag tänkt mig. Måste få undan lite. Det jag redan har tvättat har jag faktiskt redan vikt och fått in i skåpen.

Jag hoppas att ni alla haft en fin och mysig helg. Önskar er en fin kväll! Varm kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: