web analytics
Gå till innehåll

Då var det bestämt

Då var det tisdag. Dagarna springer iväg. Det är vårmånad och det snöade i morse. Det går ju verkligen ihop. Kommer det bli sommar i år? Eller kommer vi gå från vinter till höst? Det är ju inte så ovanligt.

Jag är dödstrött om dagarna för jag får inte sova som jag ska på nätterna. Vaknar flera gånger och har svårt att somna om. Det innebär att jag inte får många timmars sömn.

Pontus kom hem med en omlindad handled. Han hade stukat handleden i skolan så sjuksystern hade lindat om hans handled. Idag är det gympa men jag skrev en lapp om att Pontus år ta det försiktigt under lektionen.

Annars har det inte hänt så mycket. Skönt det i och för sig. Hade tänkt att gå till graven i helgen som var men den dagen vi hade tänkt att gå så snöade det. Det är så typiskt. Nu borde vintern vara över!

Igår var det möte på kommunhuset. Det skulle beslutas om våra sexor ska gå på sin grundskola eller om de ska fortsätta att gå bland högstadieeleverna. Tyvärr så beslutade dom att sexorna skulle gå högstadieskolan. Vilket är helt åt helvetet fel tycker jag. Sexorna är för små för att gå där.

Jag har en son som ska brja i sexan till hösten och jag vill inte att han ska upp till Slottskolan där droger finns tillgängligt. Det säljs från höger till vänster och det levereras droger och alkohol på skolans parkering.

Droger finns överallt, men risken att det finns droger på en sådan skola som Slottskolan är inte konstigt med tanke på att det är äldre elever som går där. Jag hoppas att poliserna har mer koll än vad de har haft innan!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Sedan börjar min dag här. Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: