web analytics
Gå till innehåll

Då var reportaget utkommen

SjubarnsmammanDå kom reportaget i Hemmets veckotidning. Känns lite konstigt att läsa om sig själv. Bilden som syns på mig och Fredrik är ju inte för rolig att titta på. Så kraftig jag är där. Men det var så jag såg ut då, nu är jag lite smalare och det är så skönt. Jag kan röra mig utan att känna mig klumpig alla gånger. Det händer att jag gör det med men oftast inte.

Artikeln avslutar med att jag säger att jag har bra självförtroende idag. Det stämmer när jag mår bra men än idag kan jag falla ner i djupet och då är det inte så bra med självförtroendet. Men så är det lite till mans för oss alla.

Jag vägde mig igår. Den stod på 72,8. Det känns så skönt. Det var inte så roligt och se när den visade 91,4 kan jag säga. Jag tittar ibland på bilder från förr och man ser tydligt att jag har gått ner i vikt.

Jag har min yngsta son hemma dag med.. han hade ingen feber igår och f¨r han ingen dag så blir det skola för honom i morgon. Han är förkyld men pigg. Själv har jag inte i både höfter och rygg idag. Det blir att ta det lugnt för jag kan inte göra så mycket tyvärr. Ska dock försöka att vika lite tvätt men jag får se om mina leder tillåter det.

Jag läste i aftonbladet om en 21 månaders som troligtvis har hittat en laddad pistol som hon/han sköt sig själv med. Tyvärr så gick dennes liv inte att rädda. Detta skedde i USA och egentligen är jag inte förvånad. Det är ofta man hör att barn råkar få tag på skjutvapen i USA och skjuter sig själv med eller skjuter andra med. Det får mig att fundera på hur de förvarar sina skjutvapen i hemmen. Det är tragiskt det som skedde men det hade kunnat förhindrats.

Nu ska jag få i mig lite kaffe. Ha en fin dag mina vänner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: