web analytics
Gå till innehåll

Dag 17 – Mina favoritartister

Jag är allätare egentligen när det kommer till musik. Lyssnar på det mesta, förutom på opera. Jag vill höra vad dom sjunger. Jag är uppvuxen med dansband och country. Det sistnämnda är väl det jag lyssnar på mest, men fast det är country i fokus så lyssnar jag även på Julie Andrews.

Julie Andrews har jag inga skivor av men jag älskar att höra hennes ljuva stämma i dom filmer som hon har medverkat i. Det är ingen som kommer få samma röstkvalitet som hon har. Eller har haft. Hon kan tyvärr inte sjunga mer.
Dolly Parton är ju en av mina favoriter. Älskar hennes musik för hennes texter säger så mycket. Jag har sett henne live tre gånger och den senaste gången var för några år sedan när hon var i Stockholm. Vi satt ca tre meter ifrån henne och hade fri syn framför oss. Vilken känsla!
Johnny Cash är ju en gammal favorit även hans. Han är i samma kategori som Dolly Parton när det kommer till att skriva texter. Jag älskar låtar som säger något och kan dessutom artisten sjunga så är det ju bra 😉
Emmylou Harris är ännu en countryartist. Hon har en underbar röst. Lite annorlunda men helt underbar.
Reba. Ännu en countrystjärna med en underbar röst. Henne brukar jag lyssna mycket på.

Det var lite om vilka mina favoritartister är ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: