web analytics
Gå till innehåll

En aktiv vulkan i bröstkorgen

Det är måndag och jag har varit på min terapi. Vaknade jättetidigt i morse och väntade in tiden då jag skulle upp. Lite kaffe senare så gick jag en promenad till min terapeuts arbetsplats.

Jag har gått med ångest om dagarna nu ett tag och naturligtvis så hade jag det där. Försökte närma mig mina känslor som virvlade omkring i bröstkorgen men det var inte så lätt. En vägledning genom skärselden senare så kom vi fram till att jag har lättare att säga vilka känslor man har via någon annan. Låter det konstigt?

Jag fick i hemläxa att skriva om den vulkan jag kände i bröstkorgen. Beskriva den inre bild jag går när jag har ångest. Det man kan sätta ord på blir mindre skrämmasäger min terapeut. Hon har nog rätt!

Jag blir alltid så trött när jag har varit på terapin så jag har valt att inte prata i telefon från söndag till onsdag. Ett måste för att orka. Det tar mycket energi och jag behöver landa i det som tas upp varje måndag. Jag måste tänka på mig själv.

Nu ska jag varva ner lite. Har precis bakat pepparkakor 🤗

Önskar er alla en trevlig kväll.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”En aktiv vulkan i bröstkorgen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: