web analytics
Gå till innehåll

Dag 23 – Fattig eller rik

Det här med att vara fattig och rik har olika betydelser beroende på vem som ska svara på den. För mig handlar inte rikedom om pengar utan om vad jag har i mitt liv. Jag är hellre fattig på pengar och rik på kärlek.

Jag anser vara en av de rikaste som finns i vår värld. Jag har sju underbara barn som har berikat mitt liv på många sätt. Några av mina barn har gett mig vackra barnbarn som förgyller min vardag på flera olika sätt.

Jag har så mycket kärlek runtomkring mig så det går inte att mäta sig med pengar. Vem bryr sig om pengar när jag har det jag har i min närhet?! Det finns inga pengar i hela vår värld som skulle kunna ersätta det jag har!

Så jag väljer fattig på pengar och rik på kärlek 🙂

Idag har jag fått fem underbara barnbarn. De två yngsta är inte med i gruppbilden då de inte var födda då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.