web analytics
Gå till innehåll

Dag 30 – Mitt liv idag

Sista inlägget från min 30-dagars lista. Helt otroligt att jag faktiskt kunde hålla att göra ett inlägg varje dag i 30 dagar i sträck. Ni som har läst några av mina inlägg har fått lära känna mig lite bättre. Det var kanske inte till en fördel hahaha...men ändå.

Igår så bloggade jag "kortfattat" om mitt liv som vuxen. Idag är det dags att summera om hur mitt liv är idag.

Jag lever tillsammans med min man i Borgholm. Det är 16 år sedan vi lärde känna varandra och vi har varit tillsammans i 15 år. Vi har två pojkar tillsammans. De är snart 13 och 15 år gamla.

Mina tvillingar som nästan precis fyllt 18 år bor hemma fortfarande. Min tvillingpojke Benjamin har precis blivit pappa och hans flickvän och son bor också här hemma.

Jag är arbetslös. Jobbade tidigare inom vården men när jag blev inlagd för mitt dåligt psykiska mående så hade dom helt plötsligt inte användning av mig längre. Jag går på behandling idag för PTSD och det är ingen lek. Eller en dans på rosor. Den rör upp en hel del och det är väl det som är meningen.

Jag har legat inlagd tre gånger på den psykiatriska kliniken och när jag tänker tillbaka på hur mitt liv har varit så är det konstigt att det inte har varit fler gånger.

Det går inte en dag som jag inte får kämpa med mig själv och mitt mående. Detta året har varit otroligt tufft. Dock så ser jag en ljusning i det hela. Jag tror att det kommer bli bra i slutändan.

Det var lite om mitt nuvarande liv. Ha det gott och sköt om er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.