web analytics
Gå till innehåll

Ny dag, ny månad

Första december idag. Det går mot jul. I år är det första året som jag ännu inte köpt in några julklappar. I vanliga fall så är jag klar nu sedan länge. Det blir svårare och svårare att köpa julklappar till barnen ju äldre dom blir tycker jag, men jägmästare säkert något dom dom behöver

Har inga planer alls för dagen. Jag ska försöka bara vara och försöka varva ner inombords. Har hög vilopuls ibland. Igår var jag på terapin och det drog ut lite på tiden. Jag återberättar ett minne som är nästan 20 år gammalt men som hjärnan ibland tror sker nu. Ibland känns det som att jag försvinner in i en dimma. Många känslor återkommer som jag hade då. Tankar som väcks till liv.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och njuta av lugnet. Ha en fin dag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.