Gå till innehåll

Dags för inskolning

Regnet det bara öser ner.....tra la la la

Så är det ungefär här på ön i kväll. Regnet verkligen öser ner och jag sitter här och hör på sambon när han tittar på fotbollen. Det står 1-0 till Spanien. Hur det kommer att sluta vet jag inte men det ser ut som att det blir Spanien som tar hem kvällens seger.

Jag har inte gjort så mycket idag. Inte hemma iaf. Däremot så var jag och skolade in Hampus på fritids och det gick jätte bra. Jag hade Pontus med mig och han blev glad för han lekte som bara den på plats.

Här kommer örhänget med earcuff som jag gjorde härom dagen. Jag lovade ju att sätta in en bild på den.

Intressant?

3 reaktioner på ”Dags för inskolning

 1. Mikael

  Snälla kan jag få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

  Svara
 2. Lotta

  Skönt när det går bra att skola in barnen. Usch ja för detta väder, här var det en toppenfin dag i går och idag blåser o regnar de 🙁
  Fint smycke!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: