web analytics
Gå till innehåll

Den stora vinsten

Vad är oddsen att vinna på Euro-Millions Lotteriet? 

Ja det skulle vara roligt att veta. Ibland hade jag önskat att jag hade vågat spela för tänk om man hade vunnit den där stora vinsten som många andra får?! Här i Borgholm var det en person som vann 18 miljoner fast det var på en inlämnat lottokupong i stadens spelhörna. 18 miljoner är kanske för mycket och jag hade nöjt mig med 100 000 kr. Då hade jag kunnat betala av mina skulder och kunnat få över mer i månaden i stället för att ha en enda klumpsumma.

Ibland tittar jag på de lyckliga vinnarna som ska skrapa fram en trissvinst på TV. Vissa blir överlyckliga över sin vinst medan andra ser besvikna ut över att de inte fick mer. Kanske är de bara nervösa men lite glädje skulle jag vilja se. Kanske är det sådana som redan har pengar sedan innan för jag tror att de som inte har några värdesätter kronan på ett helt annat sätt än den som har pengar.

Pengar för mig är inte viktigt egentligen. Bara så jag har och så att jag kan lägga undan lite varje månad till semester med familjen varje år för det är familjen som är viktigast för mig. Men sen ska jag inte sticka under stol med att jag hade blivit överlycklig om jag hade vunnit den där stora vinsten för då kunde jag ha gett mina barn en start i livet på ett helt annorlunda sätt den dagen de ska flytta ut från vårt bo.

Spelar du på Lotto? Har du vunnit? Hur såg ditt liv ut innan vinsten och hur ser det ut nu efter? Har ni några tips om hur man bäst kan förvalta pengarna?

1 reaktion på ”Den stora vinsten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: