web analytics
Gå till innehåll

Den underbara kärleken

Bonde söker fru är över denna gång. Medan man satt och tittade på TV och hörde att det gick bra mellan Mariette och KamelBengt så läste man sedan på aftonbladet att det var slut och Bengt redan har ögonen på en ny. Det går fort i svängarna.

Jag fann min egen bondfantast för snart 8 år sedan och det håller än 🙂 Vi fann varandra på en sajt som hette Lunarstorm. Vem kunde tro att jag skulle finna den äkta kärleken på en sajt på nätet? 😀

Jag tog mitt pick och pack och 5 ungar i släptåg och begav mig 30 mil bort. Jag hamnade på ön Öland och här stannade jag sedan. Här trivs jag som fisken i vattnet och jag kommer aldrig att flytta här ifrån. Min pappa kom efter och även han trivdes. Han var lite tuffare än jag för han var 74 år gammal när han tog sina prylar och flyttade hit.

Idag har jag inte gjort så mycket ärligt talat. Har mest varit trött och jag slängde mig faktiskt på soffan en stund innan idag. Jag har dock tvättat lite och jag har fixat maten. I morgon är det Lucia och först ut är det Slottskolan. Stéphanie ska vara med i luciatåget. Sedan blir det iväg till dagis för där ska Pontus och hela gänget på dagiset gå.

Först ska jag dock till doktorn. Men det blir på förmiddagen. Får ringa bara och höra om tiden på nytt för den har jag helt glömt bort.

Jag påminner er godhjärtade människor om att rösta på mitt bidrag i tävlingen på CDON. Jag tävlar om en vinst på 15000kr. Mitt bidrag kan ni läsa här.

Ni får ha en fin kväll. Själv ska jag lägga mig och se en film. Natti natti vänner.

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Den underbara kärleken

  1. Lotta

    Mysigt med luciatåg, jag ska prova att orka upp till klockan 07 och titta på liciatåget som tv visar, har ju inga barn längre som går i någe tåg... 🙁 det var så mysigt när dom var mindre och man fick gå på dagis och titta på dom.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: