Gå till innehåll

Det kom ett paket!

Jag fick ett paket idag på posten och det förgyllde verkligen min dag. Jag har mått så dåligt idag med ångest och panik ångest attack så jag har blivit så fruktansvärt trött. Jag hämtade barn och har suttit här i soffan en stund och bara slappat. Min dotter kom hem och hade ett paket i handen. Det låg i brevlådan och var till mig. Jag började fundera om jag har beställt något utan att tänka på att jag har beställt något.  Jag öppnar det och ser att det är en bok om Dolly Parton. På boken låg det ett jättefint kort och i det stod det vem det var ifrån.  Tack så hjärtligt MissDog. Jag blev jätteglad!


 Tack än en gång MissDog!

Stor kram till dig!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

3 reaktioner på ”Det kom ett paket!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: