web analytics
Gå till innehåll

Det var inte professionellt

Helgen är gången och det har blivit måndag. Vi åkte iväg i lördags för att storhandla på Ullared. Det blir rätt mycket varor för en liten peng. Men dock så tyckte jag att priserna  var annorlunda än vad det var tidigare. Kläderna var fortfarande billiga men det var ändå en prisskillnad på dom.
Jag hittade massor med kläder till min tvillingflicka Beatrice. Det fanns mängder med kläder till henne, men till min 15-åriga flicka Stéphanie så hittade jag knappt någonting. Robin ville ha trekvarts byxor men det fanns inte i jeans utan bara i enfärgade och det ville inte sonen ha. Jag förstod honom för de var inte snygga. 
Min tvillingpojke Benjamin fick inte heller så mycket. HJan fick ett bar padshorts och underkläder samt strumpor. Mer till honom hittade jag inte De två små fick shorts, underkläder, strumpor och någon t-shirt. Sen var det stop där. Nu kunde jag ha handlat mer men jag tyckte det var onödigt att ha samma kläder i mängder. 
Till mig själv blev det några toppar och två linnen. Det var allt. Fredrik fick t-shirtar och underkläder samt långärmade tröjor. Jag vet inte om de på Gekås inte fått in allt för sommaren eller om de rent av har blivit sämre med sitt sortiment över lag. 
Vi hade tur med vädret mestadels. Det var när vi kom hem som det började regna och åska. Idag har det regnat men just nu så är det fint ute men det är kallt. Robin spelade fotbollsmatch med A-laget ikväll. Det gick inte så bra för laget. 4-0 till det andra laget.
Domaren tappade jag all respekt för när han skrek håll käften till någon under spelets gång. Lite professionell borde han ju ändå vara kan jag ju tycka. Nej det var dålig stil det där. 
Idag när jag skulle sätta mig i kökssoffan så såg jag något litet brunaktig sak. Det såg ut som en kinapuff nästan fast färgen var lite mer grå än brun. Jag tog upp den och lade den på bordet. Efter ett tag så kommer BEatrice och tittar på den där "kinapuffen". Hon tar upp den och säger ÖHHHHHHHHHHH.
Vad frågar jag...och då säger hon: En FÄSTING!!!
Meeeeeen ÖHHHHHHHHHHHHHHHHHH skulle jag oxå vilja säga. Det var en fästing och ingen kinapuff. Den höll jag i! Den var ingen liten rackare heller. Man såg hur den rörde sina ben. Nu började jag genast tänka TÄNK OM. Tänk om min godisgris till pojke såg denna och trodde att det var en kinapuff och stoppade den i munnen?
Vad äckligt! 
Jag har två kandidater som står högst upp på listan på att vara skyldig till att ha dragit in den där lilla äckliga djuret. Finns det inget man kan sätta på katten som gör att fästingarna inte vill vara på dom? det finns till hundar vet jag, men jag vet inte om det finns till katter. 
Ja ja...ni får ha en fin kväll. Själv ska jag bara njuta av tystnaden för en stund.

Intressant?

3 reaktioner på ”Det var inte professionellt

  1. Elly

    Just så där äcklig var jag när jag var liten! Mamma såg mig "tugga" på något när jag precis börjat få tänder och när hon kollade vad det var så var det en fästing som var fullmatad och hade släppt från hunden. Som tur var hade jag inte så starka tänder och hade inte lyckats bita sönder den. 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: