web analytics
Gå till innehåll

Diggiloo kom till Borgholm

Har varit dålig med att uppdatera bloggen. Man kan tro att vi inte har gjort någonting men det är precis tvärtom. Har haft massor att göra. Som det oftast är under sommartid. Jag hoppas att ni alla mår bra och har det gått under solens strålar. Har ni badat något? Jag bor tio minuter från havet men har ännu inte varit där. Har inte hunnit.

Idag skiner solen. Det blåser lite men hade önskat att det blåste till lite ordentligt men jag ska inte klaga.

Igår var jag och mina döttrar och deras killar o h tittade på Diggiloo. Det var bra och underhållande men jag blev ändå lite besviken. Trodde det skulle vara bättre. Nedan är ett foto på Brolle som var med.

Ha det gott och sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: