web analytics
Gå till innehåll

Djungeltelegrafen tar aldrig semester

Vem behöver en tidning när vi har en djungeltelegraf i stan?! Jag bara undrar...

Det är fredag och vi ska ha fredagsmys för hela slanten. Hoppas på lite lugn och ro för vi behöver verkligen det idag. Samtliga i hushållet. Jag är sugen på att leta efter en film och se på. Jag tycker det är mysigt när vi sitter samlade och tittar på en film tillsammans. Vi brukar ha det och då sitter vi nästan alltid samtliga i början och tittar, men efter allt sm filmen gr så försvinner barnen ett efter ett. De sitter hellre och gör annat. Jag har kommit på att de går när godiset har tagit slut 😉 Barn dom kan dom.

Jag har funderat mycket på det här med ärlighet och förtroende. De två måste gå hand i hand för annars fungerar det inte. Den som inte är ärlig kan inte håla ett förtroende heller. Det har man märkt under årens gång. Tycker bara det är tråkigt att man ska behöva stöta på sådana människor genom livet. Men för att se det positiva i det negativa så värdesätter man de som står en närmast med.

Min stora dotter är i Kalmar med en kompis. Hon ska snart sätta sig på bussen och komma hem. Hoppas hon har haft det trevligt. Själv har jag bara tagit det lugnt idag. Jag har verkligen behövt det. Att varva ner och bara finnas till.

Ni får ha en fin fredag och mys på nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: