web analytics
Gå till innehåll

Domkyrkan i Visby

Det har varit en skön dag idag trots att det droppade från skyn. Det var inte mycket som kom utan det var riktigt behagligt faktiskt. Hela dagen i går var vi i Kneippbyn och dit ska vi igen i morgon så det blir mer om det i morgon eller i övermorgon. idag var vi och körde runt lite här på ön. Det blev några loppisställen och sedan tog vi färjan över till Fårö. Det var mycket trevligt där och det liknade lite Norra Öland faktiskt.

Vi fikade i Visby inne på ett café som ligger innanför Ringmuren och senare så latade vi oss med att äta på Frasses. Skönt och slippa och diska 🙂

Domkyrkan ligger i Visby innanför Ringmuren och vi gick dit och tände ett ljus för pappa och barnen tände med så det blev ljus för alla nära och kära som inte finns bland oss längre. Vilken fin kyrka! Den var mäktig vill jag säga.

Här kommer lite bilder. Ha det så gott och sköt om er.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Domkyrkan i Visby

  1. Mib

    Vilka fina bilder! Vi har också bott i Kneippbyn för många år sen när vi var på Gotland. Det är en fin ö och Fårö också, men där har jag aldrig varit utan bara Mr Johnsson och Tjabolina faktiskt tillsammans med hans syster, hennes dåvarande man och dottern där. Annars är det ju mest jag som gör saker med Tjabolina och Mr Johnsson som gör saker med Tjabo så när det är tvärtom så blir det ett fint minne faktiskt.
    Kramar från Mib.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: